Magyarország legnagyobb rövidáru és méteráru boltja

Sikerünk és cégünk története

Rövidáru kellékek és szövetek A-Z-ig

Rövidáru és méteráru online és offline már 1956-óta

Fáradt,hogy soha nincsen az adott termék raktáron amit keres. Állandóan változik a minőség és a szín. Egyre drágában vásárol és több helyről túlkomplikálva ezzel a logisztikát és beszerzést.
Ne keressen tovább nálunk mindent megtalál egy helyen.

A KL egy magántulajdonban lévő vállalkozás, amely több mint 50 éves kereskedő múltra tekint vissza. Mára a cipőkészítési és ruhaipari kellékek egyik legnagyobb forgalmazója lett a budapesti nagykerekedés mellett számos lerakattal rendelkező vállalkozás. A KL versenyelőnye kis létszámú, ám magasan képzett csapatában rejlik. Mind az importügyintézés és fuvarszervezés mind pedig az eladás házon belül történik. Az ebből adódó alacsony állandó költségeknek köszönhetően tudja a KL eladási árait alcsonyan tartani. A KL fő előnye a magas minőség, amit az európai és távol-keleti beszállítókkal fenntartott, többéves múltra visszatekintő kapcsolat garantál. A cég éves importforgalma több mint 800 000 USD A cég fő profilja ruházati kellékek kereskedelme; igyekszik kínálatát minél több távolkeleti termékkel bővíteni. A cég folyamatosan keresi a távol keleti rövidáru termékek forgalmazóit, főként polyester cérna (farmer és kötött szövethez), ruházati gumik. A cég további profilját képezi a gomb, patent, ringli, csat,heveder,csipke,lánc,szalagok,tépőzárak,fényvisszaverőszalag, jóláthatósági mellények, és cipzárak; kínálatukat az utóbbi években gyerekjátékokkal és különböző táskaanyagokkal -gyöngyvászon. A KL vezetői biztosak benne, hogy az összes fent felsorolt területen hosszútávú, minden fél számára előnyös üzleti kapcsolatokat tudnak kialakítani.

Felgyorsult világunkban és az online kereskedelem megjelenésével cégünk is felvette a versenyt a változással. Termékkínálatunk most már online is elérhető kicsiknek és nagyoknak.

Webáruházunkba bárki vásárolhat!