VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

A szállítási költség 30kg súlyig 2200FT bruttó.

A szállítási idő a csomag feladásától számított 1-3 nap. A csomag feladásról e-mailben értesítjük a megrendelőt

A webáruházból megrendelt rövidáru és méteráru termékek raktáron találhatók,ezért a megrendelés másnapján már postázzuk is a csomagot részedre.

A számlát a csomag feladásakor elektronikus úton juttatjuk el a visszaigazoló emilben található emailcímre.

1.Utánvételes rendelés

Házhoz szállítás esetében választhatja a termék vételárának és az esetleges szállítási költség kiegyenlítésének módjaként a készpénzes fizetést. Utánvéttel történő készpénzes fizetés esetében ön a terméket kézbesítő futárnak készpénzben fizeti meg, a termék vételárát és a szállítási költséget. Utánvéttel történő fizetés esetében csak készpénzes fizetés lehetséges Sprinter futárszolgálatnál.

2.Banki átutalás

Előre utalás esetében az termék vételára és az esetleges szállítási díj átutalására önnek 3 munkanap áll rendelkezésére. Amennyiben 3 munkanapon belül nem utalja át az összeget webáruházunk automatikusan törli a megrendelést.

Kérjük, banki utalásnál a közlemény rovatba minden esetben írja be a Webáruházunk által a megrendelés visszaigazolásakor küldött e-mailben szereplő megrendelés kódot.

Bankszámlaszám:

Kellékkereskedelmi üzletház

11709002-20532800 OTP bank

3.Paypal fizetés

A PayPal nem más, mint egy internetes fizetési rendszer, ami lehetővé teszi a gyors és egyszerű internetes vásárlás lebonyolítását. Használja meglévő paypal fiókját a vásárláshoz.

FONTOS KÉRDÉSEK

Ha rendelése sérült vagy hiányos vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

Kapcsolat

Megrendülését tudja módosítani a feladás napjáig. Amennyiben már értesítettük a csomag feladásáról nem tudjuk törölni vagy módosítani a rendelést.

Sprinter futárszolgálat fogja a csomagot kézbesíteni 1-2 munkanapon belül a feladástól számítva. A futárszolgálatnál csak készpénzben tud fizetni utánvétes rendelés esetén.

Rövidáru és méteráru webáruházunkba bárki vásárolhat magánszemélyek, cégek,egyéni vállalkozók.